Advent Talent is een initiatief van de Adventkerk te Amersfoort.

Advent Talent is het vrijwillig beschikbaar stellen van onze talenten voor gemeenteleden en anderen die hulp nodig hebben.

Ik wil me aanmelden als:

 
Als vrijwilliger!
 
Van een hulpvraag!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Meld u aan voor de nieuwsbrief:

 

 
 

Welkom bij Advent Talent!

Advent Talent is een activiteit binnen de wijkgemeente Adventkerk te Amersfoort die – kort weergegeven – ten doel heeft gemeenteleden over en weer te laten profiteren van elkaars talenten. Advent Talent verzamelt hulpvragen van gemeenteleden (en de kring rond de gemeenteleden en diaconale hulpvragen). Advent Talent probeert vervolgens een of meer vrijwilligers aan een hulpvrager te koppelen en zij probeert de gevraagde hulp te organiseren.

De activiteiten van Advent Talent vallen onder verantwoordelijkheid van de Diaconie van de wijkgemeente Adventkerk. Diaken Marcel Scholte is de contactpersoon voor Advent-Talent.

 

Adventkerk Amersfoort

De Adventkerk is een actieve kerk in Amersfoort, op de grens tussen Kruiskamp en Liendert. Door haar identiteit spreekt deze gemeente ook veel mensen aan uit de regio. De Adventkerk wil een kerk zijn die recht doet aan de Bijbel en tegelijk een boodschap wil hebben voor de mensen van nu. Dit zou ‘eigentijds orthodox’ genoemd kunnen worden.

Wilt u meer weten over onze gemeente? Bezoek de website ‘www.adventkerk-amersfoort.nl’.